Dagstidningar är vår affär!

Försäljning, prospektering, kundvård och undersökningar

B2C eller B2B?
Våra uppdrag varierar, men nästan alla våra kunder har det gemensamt, att det finns alldeles för många potentiella kunder och alltför lite tid att ta hand om dem. Dessutom skall man samtidigt se till att säljstyrkan är intakt. Och på plats. Vi tycker det är enkelt: koncentrera dig på att göra det du kan bäst. Dra upp strategierna, planera kampanjer - gärna tillsammans med oss - och låt oss göra det vi gör bäst - sälja!

Ett effektivt callcenter kan hjälpa dig med det mesta som har med prospekts, kunder och kundvård att göra. Vi sätter oss in i din affär, förstår din produkt och/eller tjänst och genomför säljsamtal i en mängd som är svåröverträffad.
Med över 20 års erfarenhet av de olika kundsegmenten, har vi ovärderlig kunskap som hjälper oss att nå kunden samt göra ett effektiv avslut.
Våra kundvårdssamtal är bevisat effektiva och visst är det smart att lägga lite extra energi på att vårda köparna, när du kan se resultat i form av nöjda kunder?

Det mesta är möjligt!

Vad skulle du vilja göra om du hade 20 säljare till förfogande? Lägg till att dessa 20 personer kan genomföra upp till 40 samtal per timme. Det blir många potentiella order det.